Гари Барлоу, на снимката вляво през 2001 г. , когато той тежеше

...
Гари Барлоу, на снимката вляво през 2001 г. , когато той тежеше
Коментари Харесай

Как Take That`s Гари Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд са еволюирали от тийнейджъри с бебешки лица до трио „татко банда“, когато започват турнето This Life

Гари Барлоу, на фотографията вляво през 2001 година, когато той тежеше 16st 11lbs. На фотографията вдясно, Гари на 75-ия кино фестивал в Кан във Франция на 18 май 2022 година

За майките в цялата страна той се трансформира в доста възхитена обич с помощта на неговата очарователна усмивка, обилни кичури и стегната физика.

Но това не постоянно е било по този начин за Гари, защото артистът се бори с тежестта си след раздялата на Take That и той беше зарязан от соловия си лейбъл.

Певецът, който изпадна в меланхолия по време на тежкия интервал в кариерата си в края на 90-те и стартира да преяжда и да пуши цигари, разказа по какъв начин е махнал всички огледала в къщата му, когато тежестта му доближи 17,5st.

51-годишният артист изпадна в меланхолия по време на тежкия интервал в кариерата си в края на 90-те години и стартира да преяжда и пушеше цигари.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР